Choď na obsah Choď na menu
 


GEMERSKÝ TRIATLON 2015 minulosťou

     Tak a je to za nami. V poradí tretí ročník GEMRSKÉHO TRIATLONU pre všetkých je už minulosťou. Včera (sobota 13.6.) vyvrcholilo celé obdobie príprav a snahy organizátorov odpálením pretekov za veľmi teplého a slnečného počasia na Kurinci. Celé podujatie zahájili disciplíny pre našich najmenších športovcov, ktorí v búrlivej atmosfére a za povzbudzovania svojich najbližších podávali naozaj hrdinské výkony.

logo-poharc-komp.jpg    Tak a je to za nami. V poradí tretí ročník GEMRSKÉHO TRIATLONU pre všetkých je už minulosťou. Včera (sobota 13.6.) vyvrcholilo celé obdobie príprav a snahy organizátorov odpálením pretekov za veľmi teplého a slnečného počasia na Kurinci. Celé podujatie zahájili disciplíny pre našich najmenších športovcov, ktorí v búrlivej atmosfére a za povzbudzovania svojich najbližších podávali naozaj hrdinské výkony.      

     Tesne po 11 tej hodine boli odštartované hlavné preteky na štart ktorých sa na móle vodnej nádrže postavilo 45 pretekárov vo všetkých kategóriách. Na všetkých čakala naozaj teplá voda, prašné poľné cesty, horúčava od asfaltu a pálivé slnko. Všetci však svoje snaženie zvládli a v zdraví preťali cieľovú pásku, čo bolo určite pre viacerých jediným cieľom. Absolútnym víťazom pretekov sa stal Peter DURAČINSKÝ, ktorý celú trať triatlonu (0,6+24+7,8) absolvoval v čase 1:37:22.

    Čo nás ako organizačný tím teší najviac je fakt že aj tento rok sme dvihli pomyselnú latku kvality (aj keď len amatérskej) o čosi vyššie, aj keď do úplnej spokojnosti ešte máme ďaleko. Opäť sa nám zvýšil počet štartujúcich, ako dospelých tak aj detí, čo je veľmi povzbudzujúce k organizovaniu budúcich ročníkov. Stále nás však mrzí menší počet a záujem súťažiacich z nášho blízkeho okolia, respektíve z nášho mesta. Ľudia nenechajte sa zahanbiť a o rok zvýšte svoju účasť, veď to robíme pre Vás.

Už teraz sa tešíme na budúci ročník a určite urobíme všetko preto aby bol opäť o niečo lepší ako ten predchádzajúci.

Kompletné výsledky nájdete v rubrike GEMERSKÝ TRIATLON, alebo aj TU

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Cyril - Poďakovanie

Ahojte.
Chcem sa poďakovať celému organizačnému tímu za skvelú prácu. Z mojej strany všetko na 1* a guláš 1***. Skvelá atmosféra, výborné počasie. Tešíme sa na ďalší ročník.
Športu ZDAR.