Choď na obsah Choď na menu
 


Gemerský Triatlon 2018 minulosťou

    Ďalší ročník Gemerského Triatlonu je za nami. V sobotu 26. mája napísal už svoju šiestu kapitolu, vrátane nultého ročníka. Opäť sme sa zišli v známom prostredí rekreačnej oblasti Kurinec a opäť v dobrej nálade a za teplého a slnečného počasia si to pretekári rozdali na trati.

article preview

     Ďalší ročník Gemerského Triatlonu je za nami. V sobotu 26. mája napísal už svoju šiestu kapitolu, vrátane nultého ročníka. Opäť sme sa zišli v známom prostredí rekreačnej oblasti Kurinec a opäť v dobrej nálade a za teplého a slnečného počasia si to pretekári rozdali na trati.

     Predkrmom hlavného preteku, ako zvyčajne, boli detské disciplíny v Mininduatlone. Deti opäť ukázali detskú súťaživosť a statočne bojovali na trati, za čo boli v cieli odmenení. Účastníci hlavného preteku a vedľajších disciplín sa museli, okrem horúceho počasia, vysporiadať aj s čiastočne rozmočenou trasou. To však určite neovplyvnilo ich snahu dosiahnuť v cieli čo najlepší výkon. Víťazom v hlavnej kategórii a zároveň aj absolútnym víťazom sa stal Ján PERŽEL časom 1:37:41 a obhájil svoj triumf z minulého roku, gratulujeme. Víťazmi však boli všetci ktorí preťali cieľovú čiaru, o to nám vlastne ide. Mať radosť zo svojho výkonu a prekonať tak sám seba.

     Ako organizátori sa chceme poďakovať mestu Rimavská Sobota za podporu pri technickom zabezpečení a pri propagácii podujatia, dobrovoľníkom z Červeného kríža za zdravotný dozor a takisto hasičom OR HaZZ Rimavská Sobota za dozor na vode. Hádam jediným negatívom bola nízka účasť pretekárov, najnižšia v histórii podujatia, čo nás dosť sklamalo. Kde sa asi nachádza srdce športovcov z Gemera? Skúsite prísť o rok? My to skúsime zorganizovať, ..... možno.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.