Choď na obsah Choď na menu
 


GT16 už minulosťou

A je to opäť raz minulosťou. Naše športové podujatie GEMERSKÝ TRIATLON 2016 tohto roku napísalo už svoju štvrtú kapitolu vrátane nultého ročníka v roku 2013. OOpäť sme sa spolu stretli v známom prostredí rekreačnej oblasti Kurinec pri Rimavskej Sobote. Počasie sa s pretekármi tentoraz vôbec nemaznalo a nadelilo poriadnu horúčavu s ktorou sa ale všetci statočne popasovali a dorazili do cieľa.

image.jpeg   A je to opäť raz minulosťou. Naše športové podujatie GEMERSKÝ TRIATLON 2016 tohto roku napísalo už svoju štvrtú kapitolu vrátane nultého ročníka v roku 2013. Opäť sme sa spolu stretli v známom prostredí rekreačnej oblasti Kurinec pri Rimavskej Sobote. Počasie sa s pretekármi tentoraz vôbec nemaznalo a nadelilo poriadnu horúčavu s ktorou sa ale všetci statočne popasovali a dorazili do cieľa. 

Na začiatku podujatia dostali priestor tí najmenší a zmerali si svoje sily v MINIDUATLONE. Všetci ukázali svoje odhodlanie a s nadšením, samozrejme za hlasnej podpory svojich rodičov, si poriadne zasúťažili. Za svoju snahu boli všetci patrične odmenený bez ohľadu na umiestnenie. Potom už nasledoval štart hlavnej súťaže vo všetkých vyhlásených kategóriách. Náš obdiv patrí všetkým zúčastneným za to že boli ochotní aj v tejto úmornej horúčave podstúpiť tortúru tela a dokončili svoju disciplínu v zdraví. 

Veľkou hviezdou ktorú sa nám tohto roku podarilo pritiahnuť na náš "gulášovo rodinný" minipretek bol slovenský reprezentant a olympionik v biatlone Matej KAZÁR, ktorý neostal nič dlžný svojej povesti a celý pretek samozrejme vyhral. Radi by sme sa mu ešte raz poďakovali za to že si našiel vo svojom nabitom programe čas a svojou prítomnosťou nás podporil. Ďakujeme.

Ako organizátor sa chcem taktiež poďakovať všetkým ktorí pomáhali pri organizácii celého podujatia, členom nášho klubu, členom CK Rimavská Sobota pri zabezpečovaní cyklistickej časti, všetkým pomocníkom na trati a taktiež mestu Rimavská Sobota ktorí umožnili usporiadanie tejto akcie. Na druhej strane sme si vedomí nedostatkov, ktoré musia byť súčasťou takéhoto podujatia aby sme sa z nich mohli poučiť. Nie je to jednoduché organizovať preteky zložené z troch disciplín ale o to sú zaujímavejšie a vynasnažíme sa urobiť maximum pre to aby to o rok bolo opäť o čosi lepšie.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zol i - kolízia so Súľovom a ...

... v 2016 na GemTria viac asfaltu.. škoda. Je naozaj cestný bicykel väčším lákadlom ako horský? Trať okolo jazera /a Kurineckej dubiny/, to by bola paráda pustiť tade bicyklovú aj bežeckú časť. Pozdravujem a nech sa Vám darí.

Stanka - Paradicka

Velka vdaka organizatorovi. Dakujeme.
Skvely pretek.