Choď na obsah Choď na menu
 


Mestský beh v Uedeme (GER)

V sobotu 4. júna sa v mestečku Uedem, nie ďaleko od Kalkaru, konal 14. ročník miestneho behu. Účastníci tohto podujatia, ktorých vo všetkých vekových kategóriách od tých najmenších po najstarších bolo vyše 250, si mohli vybrať z tratí dlných 5 alebo 10 km, inline korčuliari súťažili na 10 km, školáci na 1500 m a tí najmenší na 400m. 

V sobotu 4. júna sa v mestečku Uedem, nie ďaleko od Kalkaru, konal 14. ročník miestneho behu. Účastníci tohto podujatia, ktorých vo všetkých vekových kategóriách od tých najmenších po najstarších bolo vyše 250, si mohli vybrať z tratí dlných 5 alebo 10 km, inline korčuliari súťažili na 10 km, školáci na 1500 m a tí najmenší na 400m. 

Samozrejme že ja som si nenechal ujsť túto príležitosť otestovať si svoju výkonnosť a bol som medzi štartujúcimi na 10 km. Počasie naozaj prialo, bolo slnečno a až príliš teplo, navyše v meste medzi vyhriatymi múrmi a takmer bez vetra. Podmienky však boli pre všetkých rovnaké, takže sa s nimi bolo treba popasovať. Na štart 10 km trati sa postavilo dokopy 52 bežcov. Po štarte sa celé pole veľmi rýchlo roztiahlo a prakticky celé preteky som bežal sám. Hneď na začiatku som sa dostal na piatu pozíciu, ktorú som udržal až do cieľa, keďže konkurencia nebola príliš vysoká.

Výsledný čas 41:44 v horúcom počasí ma celkom potešil, na viac to nebolo. Svoju kategóriu som dokonca vyhral a po prvý krát som si vychutnal pocit na bedni na tej najvyššej pozícii. Celkom dobre, nie?

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

palo - super

super maros, ako vzdy

cyril - frajer

Gratulujem :)
si pašák. Skoda, ze sme tam neboli s tebou.
Mozno na buduce.
sportu zdar bracho :)

Stanka - Paradicka

No bracho , ty sa ale nezdáš!!!!!!!!!!
Gratulujem , len tak dalej.