Choď na obsah Choď na menu
 


RS CITY GARDEN RUN už za nami

Prvý ročník behu v mestskej záhrade v RS (RS City Garden Run) je úspešne za nami. Absolútnymi víťazmi na trati 5 km sa stali Ján Vetrák časom 17:51 medzi mužmi a Lucia Gondášová časom 23:43 medzi ženami. Na trati 10 km bol najrýchlejší Rastislav Kriško časom 38:49 medzi mužmi a najrýchlejšou ženou bola Jana Martinská za úctyhodných 40:41. GRATULUJEME.

 

article preview
Prvý ročník behu v mestskej záhrade v RS (RS City Garden Run) je úspešne za nami.
Za celý organizačný tím sa chcem poďakovať všetkým ktorí si prišli zabehnúť a vo veľmi príjemnom počasí otestovať svoje vytrvalostné schopnosti.
V neposlednom rade sa chceme poďakovať mestu RS za podporu pri organizovaní podujatia ako aj CK Rimavská Sobota, hlavne Ondrovi Bakšovi, za spoluprácu a pomoc pri organizácii, takisto p. Rabelimu ktorý nám poskytol priestory kolkárni. ĎAKUJEME.
Absolútnymi víťazmi na trati 5 km sa stali Ján Vetrák časom 17:51 medzi mužmi a Lucia Gondášová časom 23:43 medzi ženami. Na trati 10 km bol najrýchlejší Rastislav Kriško časom 38:49 medzi mužmi a najrýchlejšou ženou bola Jana Martinská za úctyhodných 40:41. GRATULUJEME.
Kompletné výsledky nájdete aj na tejto stránke po rozklikaní na výsledky pod voľbou RSCGR.
Dúfam že ste boli všetci aspoň trochu spokojný či už s výkonom alebo aj poskytnutý zázemím a verím že sa takto o rok znova stretneme.
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.