Choď na obsah Choď na menu
 


Diskusia

Pozdravujem všetkých ktorí sa o seba nejakým aktívnym spôsob starajú, myslím tým samozrejme pohybovú aktivitu. Tu v tejto rubrike Vám všetkým bude umožnené prispievať svojimi komentármi a vašimi názormi na všetko čo sa bude týkať našich aktivít. Ocením to pri vylepšovaní obsahovej stránky, pri plánovaní tréningov, výletov, cyklotúr atď. Takisto rád privítam reakcie na absolvované spoločné tréningy, vaše pocity aj kritiku.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Maroš - Tréning

Včera to bolo opäť fajn, takmer 30 km po snehu, parádička. Dnes ešte rotoped a potom plaváreň. Ten utorok to môžme skúsiť, zajtra slúžim tak sa mi potom ozvite a pobežíme.

peter p. - Re: Tréning

Aj ja zajtra slúžim a utorok sa uvidíme už sa teším.

Zelo - trening

Predvčerom 20km, včera 16km, dnes sa chystam na 10km, pr´padne stacionárny bicykel. Pre mňa je ideálne počasie na behanie ,dúfam že mi to vydrží. Maroš toho 4.2 po obede by sme mohli? Pojde aj Peto Petrinec, chce absolvovať Ožďany a spat.

Peter - GT 2014

dnes som si pozeral termíny pretekov a potešil ma dátum GT 2014. Mám v ten deň narodky krásny predčasný darček k 33.

ĎAKUJEM

Maroš - Re: GT 2014

No ten termín ešte nie je stopercentný, môže to byť ešte týždeň hore dole ale to ti určite nebude vadiť.

Peter Petrinec - Začal tréning

Už mám úspešne za sebou týždeň tréningu. Je to strašné vianoce dávajú o sebe vedieť. Nevládzem a aj čas sa zhoršil. Strašné....

Maroš - Tréning

Dnes to bolo naozaj fajn, konečne po dlhšom čase slnečný deň, trochu silnejší vietor, niekedy dosť protivný, celkom teplo, všetko ako stvorené na dobrý tréning. Chcel som dnes otestovať novú ľadvinku čo som si kúpil, tak som vyrazil na dlhý beh. Podarilo sa mi v dobrom tempe odbehnúť 31,5 km, prevýšenie okolo 300 m, ľadvinka sa osvedčila, bez vody by to dnes určite nešlo, takže spokojnosť. Poobede vyplávanie v bazéne a pekný deň za nami. Nabudúce to ešte skúsim natiahnuť. A čo vy ostatní? Čaute.

Vlado - prví novoročný beh

No dnes sa mi podarilo prví krát tento rok si isť zabehať a bolo to celkom fajn odbehol som 4,5 km bez nejakých problémov. Bolo to fajn a v piatok si to určite zopakujem.

Maroš - Re: prví novoročný beh

No len tak ďalej Vladko, držím ti palce a nech ti to len pekne behá. Niekedy si s tebou vyrazím.

Zelo - Rekord

Dnes skvelý deň za podpory Milana a starého pána, ktorý má dvakrát nabehaný rovník sa mi podarilo zabehnúť 28km. Po dvaciatke som sa cítil v pohode tak som s nimi pokračoval ďalej ku koncu nohy poriadne oťaželi ale dal som to. Trasa viedla do sekierskej doliny a spať a potom opať spať do polovice zhruba s celkovým prevýšením 650m. Maroš dúfam že si naplánoval tu 26km trasu myslím, že to dám len volnejším tempom teším sa ... čawte všetci a píšte viac...

Milan P - Rovník

S tým rovníkom to ešte checknem.

Milan P - Rovník

Na konci roku 2013 mal 3 krát obehnutý rovník. Celkom fajn, nie?

zelo - Vianočný beh mesta Lučenec

No až dnes sa mi podarilo dostať k netu. Na toto podujatie som sa intenzívne pripravoval, keďže minulý rok som ho absolvoval prvý krát a to na 10km trati. Posledné dva mesiace som v tréningoch nabehal v každom mesiaci po 160 km takže som bol zvedavý ako sa to prejavý na preteku. A verte,neverte funguje to. Veľa mi pomohli moji vodiči Maroš,Cyril a Stanka, ktorý mi pomáhali držať tempo,nosili mi občerstvenie a hecovali ma aby som dal do toho všetko. Napriek výbornej atmosfére bola nervozita z návalu adrenalínu a plánovaneho tempa na štarte vysoká, bál som sa či to nohy zvládnu. Po štarte som sa snažil uvolniť napätie a držať tempo, napodiv som bol v pohode nožičky poslúchaly. Držal som tempo len v miernom stúpaní som v každom kole máličko spomalil, kríza prišla na 16km stvrdli mi nohy no nevzdal som to a za pomoci vodičou som opäť zrýchlil, pred cieľom som dokonca zafinišoval a výsledny čas bol nad moje očakávania vynikájúci. Mal som cieľ dostať sa pod dve hodiny a v prvej desiatke vylepšiť čas z minulého roka. Svoj cieľ som splnil s rezervou 1:48:34. Podarilo sa mi to hlavne vďaka pravidelnému tréningu s kolegami Marošom, Barčou, Milanom a Strým pánom a jeho neoceniteľným radám, všetkým ďakujem!!!

Maroš - Re: Vianočný beh mesta Lučenec

Peťo bol si super, možno som ti kus liezol na nervy, ale chcel som z teba vyžmýkať čo sa dalo, aj keď ešte nejaká rezerva tam určite je. Držím palce v ďalšom tréningu a nabudúce sa opäť stretneme na nejakých menších pretekoch.

Zelo - Tréning

Nejak sa míňame Maroš, už si zabeháme len na Vianočnom behu v Lučenci.
Dva dni pred tebou sme si aj my vo Zvolene dali pohodovú 30 tku na Podskalku, bol to moj rekord čo sa týka dĺžky, dostali nožičky riadne zabrať .

30.34 km
Distance
03:37:01
Duration
07:09 min/km
Ø Pace
863 m
864 m
2734 kcal
Calories

Maroš - Aj mne išlo

Chalani tak ste ma zdravo nasssrdili že som si povedal či som horší jak vy, tak som si bol dnes zabehnúť a dal som moju prvú tréningovú 30 ku v teréne. Bola to úplná paráda bez nejakej naháňačky za časom, svoje tempo, len ja moje nohy a trochu zima na ruky. Nemám rád toto inverzné hnusné počasie. Ale odbehol som v úplnej pohode a dokonca som sa spratal hlboko pod 3 hoďky, super. Všetkým vám fandím, nech vám to behá a Peťo kedy si zabehneme?

Milan P - Zelo - nový rekord

Tak Zelo zlepšil svoj osobák a verím, že ďalší týždeň sa mu to podarí znova.

zelo - trening

Súhlasím Maroš bolo super, ale s tým natiahnitím pomaly ešte musím pár kilometrov nabehať aby som to zvládal na týchto vzdialenostiach.....

Maroš - Dobrý tréning

Dnes to bolo naozaj fajn, prvý krát v tejto zimnej príprave som sa prehupol cez magickú 20-ku, vyšlo to na necelých 26,5 km. Díky Peťo za spoluprácu, dúfam že si si to užil, počko fajn, tempo fajn a aj profil. Niekedy nabudúce to ešte o čosi natiahneme.

Zelo - Banskobystrický marathon

Po náročnej príprave som absolvoval svoj prvý oficiálny polmaratón. Nervozita a napätie na štarte boli obrovské. Podmienky boli výborné, počsie prialo super výkonom. Rozbehol som sa ako zajac cítíl som sa fajn tak som tlačil na pílu viac ako sa patrí prvú desiatku som zvládol za 52 minút čo bol super výkon no zobralo mi to hodne síl do ďalšej polovice. Potom príšli stúpnia, ktoré ma spomalili ale cítil som sa dobre tušil som že to dotiahnem do úspešného konca. Posledný štvorkilometrový úsek bol nekonečný a najnáročnejší na prevýšenie. Finálový dobeh do cieľa bol v stúpaní na námestie SNP, snažil som sa ešte zabrať čo to dalo no síl a kyslika bolo zrazu strašne málo. Ale nakoniec som to zvládol . Pocit to bol blažený, cítil som sa výborne. Splnil som svoje predsavzatie a natrénoval som to . Troška ma mrzí že som sa nevošiel časovo do dvoch hodín čo som si predsavzal,ušlo mi to len o 50 sekúnd, ale je to pre mňa motivácia ďalej trénovať. Odporúčam všetkým zúčastniť sa takéhoto podujatia, dodá vám to plno endorfínov šťastia a silu ísť ďalej.....