Choď na obsah Choď na menu
 


Diskusia

Pozdravujem všetkých ktorí sa o seba nejakým aktívnym spôsob starajú, myslím tým samozrejme pohybovú aktivitu. Tu v tejto rubrike Vám všetkým bude umožnené prispievať svojimi komentármi a vašimi názormi na všetko čo sa bude týkať našich aktivít. Ocením to pri vylepšovaní obsahovej stránky, pri plánovaní tréningov, výletov, cyklotúr atď. Takisto rád privítam reakcie na absolvované spoločné tréningy, vaše pocity aj kritiku.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Maroš - Príprava na košický MMM

Dnes som zahájil finálnu prípravu ktorá by mala vyvrcholiť na maratóne v Košiciach. Ak je niekto v blízkosti Rim. Soboty ktorý sa taktiež chystá do Košíc alebo do B. Bystrice tak sa ozvite, môžme čo to spolu potrénovať. čaute

Zelo - Gemerský triatlon

Nenachádzam slová ktorými by som vyjadril atmosféru na preteku a pocity po úspešnom absolvovaní všetkých troch disciplín. Bolo to skvelé, vynikajúci prémiový pretek, teším sa na ďalší ročník.

Maroš - Re: Gemerský triatlon

Vďaka ZELO, poďakovať treba všetkým ktorí sa tohto preteku zúčastnili či už ako organizátori alebo aktívny pretekári. Aj ja som plný pozitívnych dojmov a už teraz premýšľam o tom ako to všetko ešte vylepšiť aby sme o rok dvihli latku vyššie.

zelo - Nemce

Včera som sa s marošom zúčastnil 10 km behu v dedinke Nemce pri Banskej Bystrici. Bol to prvý ročník a musím povedať, že veľmi vydarený. Zúčastnilo sa cez 200 lúdí takže atmosfera bola výborná. Počasie celkom nevyšlo, ale na beh ideálne. Trasa viedla po okolí, cez les a lúky s prevýšením 240 metrov, takisto velmi pekná trasa. Behu som sa obával, necítil som sa najlepšie, no za podpory mojej rodiny po štarte sa všetky obavy vytratili a po úspešnom zdolaní štvorkilometrového stúpania som si to naplno užíval až do cieľa. S časom som sa vošiel do jednej hodiny čo som nepočítal ani v najlepšom sne. Celkovo som vo svojej kategorii skoncil na 31. mieste. Maroš to dotiahol v áčku na výborné 16 miesto. Dostali sme pekné pamätné medaily a na posilnenie fajný guľáš. No a aby toho nebolo málo opät som vyhral v tombole hodnotné veci. Moj vykon motivoval aj mojich chlapcov, ľutovali že sa neprihlásili na junior beh na buducej akcii už určite nebudú chýbať na štarte, veľmi ma to potešilo. Bol to pekný deň so super zážitkami v prírode, odporúčam všetkým.

Maroš - Re: Nemce

Peťo bolo to super, díky že si prišiel, si inšpiráciou nielen pre vlastné deti ale aj pre ostatných, nech nám to vydrží.

Cyrko - teamový dres

nazdar. zasielam moj navrh. akurat ta vyska cinanov :-)

http://dx.com/p/spakct-s13c01-short-sleeve-men-s-cycling-clothes-black-yellow-size-xxxl-197707

zelo - Fiľakovský cross

Bol to veľmi pekný deň aj keď sa mi bežalo veľmi ťažko. Bolo strašne horúco čo ma stálo veľa síl, ale bežalo sa po trati, ktorá viedla peknou krajinkou a bol to celkovo môj druhý pretek takže motivácia bola veľká. Zvládli sme to s Barborkou na jednotku a odmenou nám bola tombola, tričko, pivko i guľáš bol. Bola to super akcia a bolo by fajn, keby nás tam bolo viac, dúfam že týmto vás aspoň trochu namotivujeme....

Barborka Kolegová - Filakovský cross

Ahojte v sobotu 11.5 o 15:30 hod. som spolu s kolegom a kamošom Zelkom absolvovala 13 km Fiľakovský beh. Bolo super krásne horúce počasie a my sme statočne vydržali aj napriek kolapsu podaktorých súťažiacich. Vyhrali sme milú tombolu peknú volejbalovú loptu a 6 ks pivových pohárov. Sme na seba pyšní.

Maroš - Fiľakovský cross

Barbora a Peťo super výsledky na crosse, som na Vás hrdý, len tak ďalej. Urobili ste nám dobrú reklamu. Ostatní si môžu zobrať príklad. Treba napísať nejakú správu o tom ako sa vám bežalo aká bola atmoška a tak, ozvite sa mi.

Barborka Kolegová - športový deň

Ahoj Maroško tak ako som slúbila tak tu je môj príspevok:
Dňa 19.4.2013 v piatok sme mali v Ožďanoch športový deň kde sme sa Ja a moja polovička úspešne zúčastnili.Absolvovali sme 50 km trať na bikoch a velmi sa nám páčilo aj počasie bolo super až na tie spečené ruky... :-).Akcia bola zakončená na Kurinci kde sme si opekali šunky a slaninku...:-) Môže byť Maroško?

Maroš - Re: športový deň

No vidíš že keď sa chce všetko sa dá, som rád že je aspoň o jedného prispievateľa viac. Len tak ďalej a páči sa mi že do svojich aktivít zapájaš celú rodinku. Držím palce.

Barborka Kolegová - beh za ránky

No už ste niekto boli behať zavčas ráno o 5:00hod.?
Ja dnes ale celé doobedu som vyzyvovala, ale čo už ked sme takí pracovne vyťažení osmičkári ... :-)

Barborka Kolegová - Muránsky hrad

Po športovom dni sme sa celá rodinka vrhli do ďalšej športovej aktivity TURISTIKA. My rodičia a naše deti spolu so svokrovcami sme sa vybrali z Muráňa na Muránsky hrad kde bolo prekvapivo sem - tam snehu. Hoci dole bolo krásne teplúčko. Výlet sa každému páčil a aj nám poriadne vytrovilo...Ale kedže dobrých ludí sa nájde tak nás pohostinný chatári ponúkli nie klobáskou ale rovno divinou resp. diviačinou tak uvidím či si ma Svalovec našiel :-)

Maroš - Zvolenská corrida

Takže zahajujeme tohtoročnú bežeckú sezónu vo Zvolene na corride (námestie SNP), zabehneme 8,3 km a užijeme si príjemnú športovú atmosféru. Všetkých srdečne pozývam, ja som tam ako na koni. Peťo nezabudni!

zelo - Moja prva dvadsiatka

Včera som zabehol svoju prvú dvadsiatku čas 2.06, bežalsom až na samí koniec sekierskej doliny a este kus dalej , bolo super krasne počasie, citil som sa fajn a tak som len bežal a bežal....

Maroš - Re: Moja prva dvadsiatka

Tak vitaj v klube. Som rád že si sa k tomu dopracoval a hlavne donútil. Teraz to už bude lepšie a lepšie , držím palce. V sobotu 6.4. je vo Zvolene corrida na 8,3 km na námestí. Nezabehneme? Ja som akurát po službe tak by som asi ostal, čo ty na to?

zelo - Re: Re: Moja prva dvadsiatka

Zatiaľ tam nemám nič tak to asi skúsim, az to bude také ako v LC tak paráda...

zelo - zas pekný deň

Minulý týžďeň to bolo super Maroš je so necitil len stehná, dobre som si dal do tela. Možno preto som dnes išiel tak sťažka, dal som si nejkých 16,5km ,keďže sa mi nepodarilo nikoho vytiahnuť na beh so mnou, chcel som vyskúšať inú trasu tek reku preveri cyklo trasu gemerského triatlonu. Pustil som sa po modrej značke no ale tesne pred Dúžavou bola polňačka celá zatopená tak som to stočil hore do dubiny na zelenú značku. Tam to bolo lepšie mokré úseky stredali suché, sem tam nejaká srnka. Pekná trasa a dosť členitá.Z dubiny som vyliezol pri autobuske na kurinci a potom som pkračoval klasicky kolečko popri vode az na Močiar a späť. Možno ten členitý téren ma tak rozobral. Ale bol to super výbeh, len škoda že nas nebolo viac. Prvý krát som nahodil jarnú ústroj citil som sa pohodlnejšie nohy boli aj tak móóóc ťažké...Teším sa na štvrtok dúfam že sa dám do poriadku a pojde nás celé stádo....

Maroš - Re: zas pekný deň

Vo štvrtok to rozbalíme Peťo, aj ja mám po včerajšku menšiu svalovku na stehnách takže neviem aké to bude ale treba to nejak rozchodiť. Večer pôjdeme zrelaxovať na plaváreň a bude fajn.

Maroš - Tréning

Včera som si dal poriadne do tela, mal som dvojfázový tréning. Doobeda dobrý intervalový čosi vyše 17 km a poobede ma ešte vytiahol Peťo a v kľudnom tempe som sa dorazil na takmer 20,5 km. Dnes som sa snažil ráno to trošku vybehať na trase čosi vyše 12,5 km ale stehná som trochu cítil. Zajtra to bude hádam už lepšie. Spestríme to relaxom v bazéne a dobre si zaplávame.