Choď na obsah Choď na menu
 


Diskusia

Pozdravujem všetkých ktorí sa o seba nejakým aktívnym spôsob starajú, myslím tým samozrejme pohybovú aktivitu. Tu v tejto rubrike Vám všetkým bude umožnené prispievať svojimi komentármi a vašimi názormi na všetko čo sa bude týkať našich aktivít. Ocením to pri vylepšovaní obsahovej stránky, pri plánovaní tréningov, výletov, cyklotúr atď. Takisto rád privítam reakcie na absolvované spoločné tréningy, vaše pocity aj kritiku.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zelo - Pekný deň

Dnes sa moji synatori lyžovali na somarskej lúke so starkým a ja som si pri prvom jarnom slnku zabehal po okolitých vŕškoch cca 15km no nádhera môžte mi všetci závidieť. Malo to len jednu chybu a to že som behal sám. Bolo by zorganizovať beh v takom súper prostredí!!!!!!!!!

Maroš - Re: Pekný deň

Aj my s Vladom sme mali dobrý deň, no aspoň ja. Len dúfam že som ho príliš nezničil. Držal sa ale statočne a odbehol čosi vyše 8 km. Ja som si potom ešte čosi pridal a zajtra sa chystám na niečo dlhšie. Peťo keď bude chuť, čas a vôľa som za každý beh v akomkoľvek teréne. Niečo vymyslíme.

Zelo - tréning

Dnes sa mi podarilo vytiahnuť na tréning zbúchaného Ďuriho T. bazalo sa nam ťažko po luncheonmeate to ani inak nešlo ale držali sme slušný čas a dotiahli sme to na 17km mladý vládal len pýtal po 10km jesť. Nikdy predtym takú dlhu trat nezabehol takze sa mu veľmo páčilo a rád si to zopákne, bolo fajn ....

Maroš - Re: tréning

Tak sa mi to páči páni len tak ďalej na budúce pôjdem s vami.

Maroš - schôdza

Všetkých členov klubu pozývam na členskú schôdzu ktorá sa uskutoční 19. februára o 18:00 v pizzérii Drak v Rim. Sobote. Účasť nutná lebo čím viac ľudí príde tým lepšie. Preberieme dôležité veci týkajúce sa príprav na GT13.

ZELO - Trenírovka

Je 10.00 rozcvičujem sa na beh v smutnom počasí, dnes si to dobre užijem a dorazím to v plavárni. Teším sa, pozívam aj ostatných. A večer robí Kody poradu u draka.

Maroš - Re: Trenírovka

Dobre si sa rozcvičil, dobre si si zabehal, dobre si zaplával čo viac ti treba. Super Peťo bolo fajn, zajtra si daj repete a vytiahni niekoho ďalšieho.

Stanka - Pre Maroša

Ahoj, páči sa mi ten Gemerský triatlon aj propozície sú super. Už teraz vypisujem prihlášku. A ešte môžeš dopísať pre, každého zúčastneného malí darček od firmy Frosstrade.

Maroš - Re: Pre Maroša

Takýto prístup sa mi veľmi páči, len nech ti ten optimizmus vydrží. Ten balíček je super vec, neskôr doladíme detaily. Tak len trénujte, a čo je to ten TRX?

stanka - Re: Re: Pre Maroša

pozri www.no.limit-fitness.com

Stanka - Pre Maroša

Začala som sa pripravovať na sezónu s TRX. Takú mam svalovicu že si nemôžem sadnúť na záchod.

Gabo L - Pre Maroša aj ostatných

Zdravím Ťa Maroš, no ja som až teraz objavil túto stránku a zároveň aj Bike & Run Team. Lepšie neskôr ako nikdy:)Veľmi ma teší, že bol založený takýto klub a že aj v našom okrese sa nájdu ľudia, ktorí bez športu nevedia žiť.Tiež športujem dá sa povedať celý život, ale aktívnejšie som začal behať v r.2011.Aj ja som si vlani vyskúšal BB polmaratón, zapáčilo sa mi to.Takže športu zdar!

Maroš - Re: Pre Maroša aj ostatných

Vďaka Gabo, teší ma tvoj pozitívny prístup k športu a som rád že sa konečne ozval niekto ďalší aspoň vieme že to čo robíme nie je zbytočné. Niekedy ťa radi u nás privítame, možno si spolu zatrénujeme, držím palce.

Maroš - tréning

Dnes som si dal iba 14,5 km v rýchlejšom tempe, viac sa mi nechcelo bol som nejaký unavený či čo, ale aj to je dobre. Peťo keď budeš mať potom čas medzi službami tak sa ozvi dačo pobeháme.

ZELO - trening

Dnes o 11.00 som sa urobil na 17,8 km super pocasie , vsetko zapadnuté snehom krasa citil som sa velmo dobre na konci mi zlyhavali nohy ale super a teraz sup na plavareň uvolniť napätie a pekny deň za mnou. Škoda že si Maroš nemohol super pocasie,kopiroval som trasu po ktorej sme bežali posledne a trochu som to natiahol.

Maroš - Re: trening

Super Peťo, teší ma to. Ja sa urobím zajtra aspoň na 15 km, uvidím ako sa budem cítiť. škoda že som bol v službe. Na týždeň nám to možno vyjde.

Stanka - brachovy

bracho,zajtra pridem na trening o 11.00

Maroš - Re: brachovy

No ja som akurát v službe takže neviem ale verím že si prišla a potrénovala aspoň kus.

Maroš - Re: Re: brachovy

Vlastne to je až zajtra sory, takže kľudne budem čakať

Jano Pockľan - Tréning

Dnešný tréning v teréne-les Sobôtka,bol super.Škoda,že sa nepridali aj druhí.Díky Maroš.