Choď na obsah Choď na menu
 


GEMERSKÝ TRIATLON

Milí športoví priatelia,

gt20-web.jpg   Aj v roku 2020 pre vás pripravíme ďalší, v poradí už 7. ročník multišportového podujatia GEMERSKÝ TRIATLON. Opäť si na svoje prídu vyznávači vytrvalosti v troch za sebou idúcich disciplínach. Plávanie, cyklistika na MTB a beh v teréne. Dúfajme že tohto roku nám počasie dopraje a celú akciu absolvujeme v plánovanom termíne. Stretneme sa v známom prostredí na Kurinci v sobotu 6. júna 2020.

     Už niekoľko ročníkov máme rovnaké trasy a nemenia sa ani tohto roku. Svojim spôsobom môžme považovať tento pretek za krostriatlon keďze väčšia časť je situovaná v teréne Kurineckého lesa. Trasa je mierne zvlnená ale zvládnu ju určite aj začiatočníci, hlavne si to treba vyskúšať. Deň pred podujatím, t.j. v piatok 5. júna zorganizuje krátku ochutnávku kde si záujemcovia môžu prejsť trasu a trochu potrénovať. Všetko sa včas dozviete cez sociálnu sieť.

   Ako vždy takým stabilným predprogramom budú detské disciplíny MINIDUATLONu. Takže nezabudnite aj na svoje ratolesti a umožnite im ukázať svojho športového ducha.

Tešíme sa na vás.
 

 

 

 

 

 

 

Rubriky

Výsledky

Príspevkov: 0

Mapky tratí

Príspevkov: 0

Zoznam prihlásených

Príspevkov: 0

Propozície GT22

Príspevkov: 0

Prihláška GT21

Príspevkov: 0